Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 VARAA AIKA TAI KYSY LISÄÄ


Vastaanotto Tampereella ajanvarauksella. Kysy vapaita aikoja lomakkeella tai puhelimitse.

0400 464 681  |  info(a)verianalyysi.fi


*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

NYT SAATAVISSA MYÖS LAAJA RAVINTOVALMENNUS!

LUE LISÄÄ

Ravintovalmennus

Tutkittuun ravitsemustietoon pohjautuvaa ohjausta tavallisille ihmisille erilaisiin elämäntilanteisiin.

Ravintovalmennuksella vaikutetaan mm. jaksamiseen, hyvinvointiin ja terveyteen sekä toteutetaan painonpudotukseen ja -hallintaan liittyviä tavoitteita.

Kärsit mahdollisesti jostakin terveydellisestä haasteesta, kuten suoliston ja ruuansulatuksen, aineenvaihdunnan, allergioiden, korkean kolesterolin tai sokeri-aineenvaihdunnan häiriötilasta. Ravinnon avulla voidaan edistää myös mm. homealtistuksesta toipumista.

Kuka hyötyy ravintovalmennuksesta?

Lähes kaikki hyötyyy, niin nuoret urheilijat kuin ikäihmiset sekä terveydellisistä haasteista kärsivät kuin painonpudottajat. Painonhallintaa liittyvien tavoitteiden lisäksi ravintovalmennus on omiaan ennaltaehkäisevänä ja toipumista edistäväna palveluna.

Ravintovalmennuksessa asiakas saa paljon yksilöllistä tietoa omista ravitsemuksellisista tarpeista mutta on ennen kaikkea oppimismatka terveyttä edistävää ravitsemukseen, maittavuutta ja ruuasta nauttimista unohtamatta.

Ravintovalmennus sopii myös hyvin jos ravintoon liittyvät asiat herättävät kysymyksiä ja saatavilla oleva informaatio aiheuttaa epätiotoisuutta. Erilaisia dieettejä ja ohjeita on tarjolla paljon mutta on vaikea tietää mikä itselle on varmasti sopiva ja hyödyksi, myös tätä epätietoisuutta lähestytään ja kirkastetaan yhdessä ravintovalmentajan kanssa!

Kenelle ravintokonsultointi?

Ravintokonsultointi on valmennusta kevyempi vaihtoehto. Tarkoituksena on kuntouttaa aina jotakin terveydellistä teemaa. Teemoina ovat esimerkiksi suoliston hyvinvointi (IBS), uupumus, homealtistuksesta toipuminen tai jokin muu terveydellinen haaste.

Ravintovalmennus pohjautuu tutkittuun ravitsemustietoon ja perinteiseen valmennustapaan. Kehon ja mielen hyvinvointia edistävä ruokavalio on parhaillaan paitsi ravitsevaa ja laadukasta niin myös maittavaa ja nautintoja antavaa.

Valmennuksen askeleet

 1. Kartoitetaan lähtötilanne
 2. Kirkastetaan tavoite
 3. Täytetään ravintopäiväkirja
 4. Analysoidaan ravintopäiväkirja
 5. Rakennetaan uusi tavoitetta vastaava ruokavalio
 6. Seurataan muutosta ja päivitetään tarvittaessa ruokavaliota

Valmennuksen kesto on 2-4 kk riippuen asiakkaan toiveista ja etenemisnopeudesta.

 • Ruokavalio rakennetaan yksilöllisen ateriarytmityksen, makrojen (hiilihydraatit, proteiinit, rasvat) sekä laskennalliseen energiatarpeeseen pohjautuen. Myös ravintoaineiden laatuun sekä suojaravintoaineiden saantiin kiinnitetään huomiota. Kuten myös tarpeen mukaan riittävään liikuntaan, lepoon sekä stressin hallintaan.
 • Valmennuksessa hyödynnetään erilaisia motivaatiota ylläpitäviä menetelmiä tulosten mittaamiseen ja seurantaan. Käytössä on mm. kehon koostumusmittaus, mikroskooppinen verianalyysi, ketoaineiden mittaus sekä verensokeri.

Valmennuksen johtoideana on panostaa ravinnon laatuun, tehdä parempia valintoja marketissa sekä syömisen joustavuus ja ruuasta nauttiminen.

Ravintovalmennuksen peruspaketti

Valmennus sisältää 3 tapaamista ravintovalmentajan vastaanotolla. Palveluun kuuluu myös:

 • Kirjallista materiaalia
 • Ravintopäiväkirja
 • kehonkoostumusmittaus

Valmennukseen voidaan sisällyttää myös muuta yhteydenpitoa, mm. sähköpostiohjausta ja viestintää skypen tai messengerin välityksellä.

250€ (sis.alv24%)

Ravintokonsultointi

Konsultointi sisältää 2 tunnin tapaamisen tietyn terveydellisen teeman parissa (jaksaminen, homealtistus, IBS tai jokin muu terveydellinen syy.

 • Ravitsemukselliset kuntouttavat täsmäohjeet
 • Kirjallista materiaalia
 • Optiona mikroskooppinen verianalyysi +49€

99€ (sis.alv24%)