Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Mikroskooppinen verianalyysi

Kuvan esimerkeissä mm. takertuneet punasolut, veriplasmaan kerääntynyttä happoa/kuonaa sekä hiivaa.Kuvan esimerkeissä mm. takertuneet punasolut, veriplasmaan kerääntynyttä happoa/kuonaa sekä hiivaa.

Mikroskooppisella verianalyysillä tutkitaan solutasolla tapahtuneita muutoksia, mm. puna- ja valkosolujen muutokset sekä veriplasmasta havaittavissa olevat poikkeamat.

  • Solutason muutoksista voidaan päätellä mm. alentunutta pH-tasapainoa, piileviä tai akuutteja tulehduksista, sekä ravitsemukseen ja nesteytykseen liittyviä tarpeita. Verestä on havaittavissa myös bakteereja sekä suoliston hyvinvointiin liittyviä poikkeamia, kuten hiivaa sekä veriplasman erilaisia epäpuhtauksia.

Milloin verianalyysiin?

Elimistön kuormittuessa myös veren toimintakyky heikkenee, ja tämä näkyy ja tuntuu suoraan siinä miten hyvinvoivaiseksi ja elinvoimaiseksi tunnemme itsemme.Verianalyysi on havainnollinen ja konkreettinen tapa tutkia veren hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Analyysiin kannattaa tulla jos keho oirehtii, olet paranemisprosessissa tai jos sinulla on haasteita mm. jaksamisen tai esimerkiksi suoliston hyvinvoinnin kanssa. Analyysi on vaivaton menetelmä tarkistaa omaan hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä myös ennaltaehkäisevästi.

Uupumus tai heikentynyt jaksaminen, suolisto- ja ruuansulatusvaivat sekä homealtistus ovat tänä päivänä yleisimmät syyt tulla analyysiin. Muita syitä ovat erilaiset selittämättömät kivut, säryt tai oireet, myös fibromyalgian tyyppiset oireet ovat olleet selvässä kasvussa jo useamman vuoden.

  • Verianalyysi sisältää raportin lisäksi ravitsemukseen liittyvää tietoutta sekä käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla oman hyvinvoinnin kohentaminen voi alkaa. Verianalyysin lisäksi voi valita myös ravintoneuvonnan, joka mahdollistaa yksilöllisen ja syvemmälle pureutuvan lähestymisen oireiden tai tavoitteiden mukaiseen ravitsemushoitoon.

            Ajanvaraus ja hinnasto

 

Analyysin antamat tulokset ja ohjeet toimivat hyvin myös elämänmuutokseen liittyvien tavoitteiden ensiaskeleina!

Näytteenotto

  • Sormenpäästä
  • Kaksi pisaraa riittää
  • Näyte preparoidaan aluslasille mikroskooppia varten

Näytteeotto tapahtuu streriilillä kertakäyttöisellä lansetilla. Toimenpide on nopea, lähes kivuton ja turvallinen.

 

 


Esimerkkejä

Vaihtuvissa kuvissa nähdään muutamia esimerkkejä verestä löydettävistä poikkeamista. Kuvissa nähdään mm.

  • Veriplasman kuonaa
  • Toisiinsa kiinnittyneitä ja epämuodostuneita punasoluja
  • Verihiutalekasautumia, hiivaa ym.

Mitä analyysin jälkeen?Tulosraportti ja tulkinnat

Verianalyysiin sisältyy raportti sekä käytännönläheiset analyysin tuloksiin pohjautuvat itsehoito-ohjeet. Hoito-ohjeiden pääpaino on ravinnossa, sen lisäksi mukana on myös muita elämäntapoihin liittyviä suosituksia (liikunta, uni, lepo, stressi ym.).

 

 

Ravitsemusohjeet

Analyysin jälkeen tärkeintä on tehdä hoito-ohjeiden mukaisia ravitsemukseen tai elämäntapoihin vaikuttavia muutoksia, jotka auttavat voimaan paremmin.

  • Kaikki hoito-ohjeissa mainitut suositukset ovat tavallisesta ruokakaupasta tai luontaistuotekaupasta saatavia ruoka-aineita, elintarvikkeita tai lisäravinteita.

Huom! Verianalyysivastaanotolla ei ole lisäravinne myyntiä.

 

Mikroskoppinen verianalyysi kuuluu täydentäviin hoitoihin. Analyysillä ei tehdä diagnooseja, tulokset ja itsehoito-ohjeet eivät muuta lääkärin antamia määräyksiä.