Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 VARAA AIKA TAI KYSY LISÄÄ


Vastaanotto Tampereella ajanvarauksella. Kysy vapaita aikoja lomakkeella tai puhelimitse.

0400 464 681  |  info(a)verianalyysi.fi


*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

NYT SAATAVISSA MYÖS LAAJA RAVINTOVALMENNUS!

LUE LISÄÄ

Verianalyysi

Kuvan esimerkeissä mm. takertuneet punasolut, veriplasmaan kerääntynyttä happoa/kuonaa sekä hiivaa.Kuvan esimerkeissä mm. takertuneet punasolut, veriplasmaan kerääntynyttä happoa/kuonaa sekä hiivaa.

Mikroskooppisella verianalyysillä tutkitaan solutasolla tapahtuneita muutoksia, mm. puna- ja valkosolujen muutokset sekä veriplasmasta mikroskooppisesti havaittavissa olevat poikkeamat.

  • Analyysissä havaittavat muutokset kertovat mm. alentuneesta pH-tasapainosta, piilevistä tai akuuteista tulehduksista, tarpeista ravitsemukseen ja nesteytykseen liittyen. Verestä on havaittavissa myös bakteereita ja parasiitteja, suoliston hyvinvointiin liittyviä poikkeamia kuten hiivaa sekä magnesiumin ja kalsiumin puutokset ja lisämunuaisten stressin.
  • Analyysillä havaitaan yli 40 hyvinvointiin vaikuttavaa piirrettä.

Milloin verianalyysiin?

Elimistön kuormittuessa myös veren toimintakyky heikkenee, ja tämä näkyy ja tuntuu suoraan siinä miten hyvinvoivaiseksi ja elinvoimaiseksi tunnemme itsemme.Mikroskooppinen verianalyysi on hyvä, havainnollinen ja konkreettinen tapa tutkia omaan terveyteen vaikuttavia tekijöitä. Analyysiin kannattaa tulla erityisesti jos keho oirehtii, olet paranemisprosessissa tai jos sinulla on haasteita mm. jaksamisen tai esimerkiksi suoliston hyvinvoinnin kanssa.

Uupumus tai heikentynyt jaksaminen, suolisto- ja ruuansulatusvaivat sekä homealtistus ovat tänä päivänä yleisimmät syyt tulla analyysiin. Muita syitä ovat erilaiset selittämättömät kivut, säryt tai oireet sekä elämänmuutokseen liittyvät tavoitteet kuten painon pudotus tai kehon muokkaaminen.

  • Verianalyysiin sisältyy paljon ravitsemukseen liittyvää tietoutta sekä käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla oman hyvinvoinnin kohentaminen voi alkaa. Analyysiin sisältyy ravitsemukselliset itsehoito-ohjeet, joissa huomioidaan myös yksilölliset tarpeet (mm. jaksaminen, suolisto, terveydentila).

Mitä analyysin jälkeen?Tulosraportti ja tulkinnat

Verianalyysiin sisältyy raportti sekä käytännönläheiset analyysin tuloksiin pohjautuvat itsehoito-ohjeet. Hoito-ohjeiden pääpaino on ravinnossa, sen lisäksi mukana on myös muita elämäntapoihin liittyviä suosituksia (liikunta, uni, lepo, stressi ym.).

  • Analyysiraportista selviää ravitsemuksellinen kuntoutustarve
  • Itsehoito-ohjeet pohjautuvat analyysissä tehtyihin havaintoihin Ravitsemusohjeet

Analyysin jälkeen tärkeintä on tehdä hoito-ohjeiden mukaisia ravitsemukseen tai elämäntapoihin vaikuttavia muutoksia, jotka auttavat voimaan paremmin.

  • Kaikki hoito-ohjeissa mainitut suositukset ovat tavallisesta ruokakaupasta tai luontaistuotekaupasta saatavia elintarvikkeita. Ohjeet sisältävät suosituksia elintarvikkeista, lisäravinteista- ja vitamiineista sekä sisältää helposti käytännön arjessa hyödynnettävää ravitsemustietoutta.